Over Silvent

Blijf op de hoogte

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van onze laatste nieuwigheden

Veiligheid en ergonomie op uw industriële werkplaats

Waarom Silvent

Sinds 1978 is Silvent gespecialiseerd in het ontwerpen van een unieke blaastechnologie die:

Betere werkomstandigheden voor iedereen die met perslucht werkt is hier ons streefdoel.

Skyla biedt een ruim assortiment aan Silvent veiligheidsblaasmonden,blaaspistolen en geluidsdempers.

Na ons zicht is ons gehoor ons belangrijkste zintuig. We moeten er dan ook goed zorg voor dragen. Het menselijke oor is niet bestand tegen te veel en te luid lawaai. Hiervoor bieden Silvent Nozzels en Veiligheidspistolen dan ook de meest geschikte oplossing. Dankzij de technologie van Silvent wordt het lawaai gehalveerd. Veiligheid en gezondheid primeren bij ons!

Bovendien kunnen energiekosten gedrukt worden door efficiënter om te gaan met perslucht, één der duurste energiebronnen. Silvent staat garant voor een besparing van 30 tot 50% ten opzichte van een open buis. Mooi meegenomen in crisistijden! Een correcte keuze qua nozzel, blaasafstand-en hoek verhogen bovendien de efficiëntie en kunnen voor een extra besparing zorgen. 

Veiligheid op de werkplaats staat bij ons centraal.  Elke Silvent nozzel en blaaspistool voldoet aan de strenge OSHA veiligheidsnormen. De nozzel kan nooit volledig worden afgesloten zodat er nooit meer dan 210kPa (30psi) direct contact is met de huid of lichaamsdeel van de gebruiker. Daarnaast kunnen we blaaspistolen leveren met een beschermend luchtgordijn en/of beschermkapjes zodat wordt verhinderd dat deeltjes in het oog of op de huid worden geblazen.

Skyla denkt, als distributeur voor Silvent in de Benelux, aan uw veiligheid en gezondheid en dat van uw collega's of werknemers!

 

 

10 Waarheden over het gebruik van perslucht als blaasfunctie op de werkvloer: deze kunt u downloaden via de 1ste download-balk hier rechts.

De overzichtelijke catalogus  als handboek met Silvent's veiligheidsblaaspistolen - blaasmonden - geluidsdempers: deze kunt u downloaden via de 2e download-balk hier rechts.