Silvent Blaaspistolen

Veiligheid en ergonomie op uw industriële werkplaats

Silvent Blaaspistolen

Silvent biedt u een ruim assortiment aan veiligheidspistolen die allemaal voldoen aan de OSHA-veiligheidsnorm.

Deze unieke pistolen worden uitgerust met Silvent's blaasmonden die naast de veiligheid ook zorgen voor een besparing op het energieverbruik en een vermindering van het geluidsniveau. Met deze pistolen hoeft u zich geen zorgen meer te maken want u kan er zeker van zijn dat u op de meest veilige en efficiënte manier omgaat met perslucht.

Deze pistolen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en u hebt de keuze tussen verschillende materialen en handvaten. Bovendien kunnen de meeste blaaspistolen uitgerust worden met een extra beschermingkap als extra bescherming voor de operator.

En wat met de blaaskracht? Wel, als u weet dat de meeste pistolen een blaaskracht hebben van 3N dan kunt u bij Silvent terecht voor een micro-blaaspistool dat slechts over 0.9 N blaaskracht beschikt voor de gevoelige en delicatere toepassingen, maar u kan ook kiezen voor pistolen die 5 keer of zelfs 7 keer zoveel blazen naargelang de toepassing en de hoeveelheid kracht die voor u nodig is. Voor elke unieke toepassing een geschikt pistool, daar gaan we voor!

Daarnaast zijn er ook de High-Force blowing tools die wel 20 x of 30 x de blaaskracht van een standaardpistool hebben. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de 4000 serie en laat u verrassen door de overdonderende (maar geluidsarme!) blaaskracht van de Bazooka.

Vervang vandaag nog uw conventionele pistolen en geniet van Silvent's aantrekkelijke voordelen!

 

 

  • Pro One

    PRO ONE - NIEUW !

    Silvent lanceerde net dit gloednieuwe product: PRO ONE Veiligheidsblaaspistool. KLIK HIER VOOR EEN FILMPJE OVER DE PRO ONE   Dit unieke veelbelovende product zorgt alweer voor een nieuwe wind in het Silvent aanbod. Vele jaren van onderzoek en...

    Meer details