Over skyla

Blijf op de hoogte

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van onze laatste nieuwigheden

Veiligheid en ergonomie op uw industriële werkplaats

Over Skyla

We zijn een klein, maar dynamisch team en we hebben een missie!

Ons gamma bestaat uit hoogstaande kwaliteitsproducten en we hopen hiermee een bijdrage te kunnen leveren om meer welzijn, ergonomie en veiligheid op de werkvloer te creëren. 

Voor ons staat het welzijn van de mens centraal en we hopen dat dit ook in uw bedrijf het geval is. We zijn ervan overtuigd dat als iedereen zijn werk met hart en ziel kan doen, zich thuis voelt in zijn bedrijf en zijn functie met plezier en enthousiasme kan invullen dat de winst en productiviteit automatisch volgen. Wij scheppen in elk geval iedere dag opnieuw plezier in ons werk en we bieden onze klanten graag dat ietsje meer. Die extra stap willen we graag voor u zetten want misschien maakt die wel het verschil.

Graag delen we onze ervaring en onze passie en proberen we zoveel mogelijk advies en service te verlenen bij het zoeken naar oplossingen om het welzijn in het bedrijfsleven te verhogen.
Een goede samenwerking is voor ons heel belangrijk en we voelen ons verbonden met zowel onze klanten als fabrikanten met wie we graag naar een positieve lange-termijn- relatie streven.

U kunt op ons rekenen, we helpen u graag het zware werk te verlichten. 

Naast betere werkomstandigheden in het bedrijfsleven dromen we ook van betere leefomstandigheden op deze planeet. Kom dus ook een kijkje nemen naar de projecten die we graag met jullie hulp willen steunen...

 

Gelieve het contactformulier op deze website niet meer te gebruiken voor uw aanvragen, stuur gerust een mailtje naar info@skyla.be. We helpen u graag verder!