4015-LF

Blijf op de hoogte

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van onze laatste nieuwigheden

Veiligheid en ergonomie op uw industriële werkplaats

4015-LF

Silvents 4015-LF Bazooka is een uniek product dat een hoog geconcentreerde blaaskracht combineert met een eenvoudig hanteerbaar toestel en laag geluidsniveau.

De gepatenteerde nozzle met een lavale mond in het midden omgeven door een ring van gleuven garanderen een laag-turbulente luchtstroom, wat betekent een laag geluidsniveau zonder blaaskracht te verliezen. Het effect wordt verkregen door de kernluchtstroom die aan supersonische snelheid voortbeweegt te omgeven door een beschermende mantel van lucht die parallel loopt met de stroom van de kernstraal. De kernluchtstroom van de 4015-LF wordt voortgebracht door de lavale nozzle. Zijn ontwerp zet alle energie opgeslagen in de perslucht om in kinetische energie zonder toe te laten dat de luchtstroom zich lateraal voortbeweegt na het verlaten van de nozzle. De beschermende luchtfilm voortgebracht door de gleuven voorkomt dat de kernluchtstroom wordt vertraagd door omgevingslucht, zo wordt een optimaal effect verkregen, en gaat tevens turbulentie tegen en vermindert zo het geluidsniveau.

De nozzle is vervaardigd uit roestvrij staal, geschikt voor bijna elke omgeving waar extra hoge blaaskracht wordt vereist, bijv. papier- en staalnijverheid. Deze luchtbazooka voorziet een regelbare blaaskracht eenvoudig aan te passen tussen 0 en 100%.

Voldoet volledig aan de EU Machine Directive Geluidslimiteringen en de OSHA-veiligheidsnormen. Gepatenteerd.

Alsook verkrijgbaar in volgende lengtes:500-1000mm
 
VERMINDERING LAWAAI
78%
BESPARING PERSLUCHT
58%
Tov. open buis Ø 20mm